Een beetje bouler speelt pétanque

EXTRA CORONANIEUWS 28 november

  • De gehele accommodatie moet na 17.00 uur dicht zijn! Dus alle avondactiviteiten (dinsdagavond, donderdagavond, Winteravond-competitie en trainingen op maandagavond) gaan in ieder geval NIET door tot 19 december. Ook de kantine moet dus dicht zijn om 17.00 uur. Het sporten moet dus al eerder stoppen i.v.m. afsluiten van het gebouw. 
  • Op de momenten dat de kantine wel open mag zijn, geldt de 1,5 meter maatregel. Hierdoor is het aantal bezoekers van de kantine beperkt tot maximaal 40 personen! IEDEREEN OP 1,5 METER!!
  • Bij verplaatsingen (in de kantine, in de gang, op toilet en op weg naar de hal) is een mondkapje verplicht. Niet tijdens de sportactiviteit en op het moment dat men plaats heeft genomen in de kantine.
  • Iedereen moet te allen tijde een QR vaccinatiebewijs en identiteitsbewijs kunnen tonen. Omdat nagenoeg iedereen van onze vereniging al een keer is gecontroleerd, zullen we niet altijd meer bij de ingang controleren. Bij een controle door de gemeente moet wel iedere aanwezige zich kunnen legitimeren en de QR code kunnen tonen. Zorg dus dat je dit bij je hebt!!

Verdere algemene maatregelen en dringende adviezen die ook voor een bezoek aan de club kunnen gelden:

  • Basismaatregelen: handenwassen, afstand houden en thuis blijven bij klachten. 
  • Ga je bij anderen op bezoek of ontvang je bezoek? Doe dan een zelftest. Ook geadviseerd voor als je naar de club komt.
  • Wees extra voorzichtig bij contacten tussen ouderen vanaf 70 jaar, dus.......

Concreet betekenen deze regels dat er alleen nog op woensdagmiddag en zondagmiddag (of hele dag bij toernooi of NPC competitie) gebould mag worden. Bezoek is niet toegestaan. Het bestuur heeft dus nog niet het besluit genomen om onze accommodatie volledig te sluiten, alhoewel je dat advies tussen de regels van de Overheid wel kunt lezen. Wel willen wij benadrukken dat bovenstaande regels strikt nageleefd zullen moeten worden. We willen de mogelijkheid om te blijven spelen zolang mogelijk in stand houden, maar zijn dan wel afhankelijk van een strikte naleving van deze regels.