WINTERAVONDCOMPETITIE 2018 - 2019

Tot de laatste avond had het Dierense team van Netty Lensink en Dennis Nootenboom nog maar één wedstrijd verloren en de (5!) naaste concurrenten stonden op drie verliespartijen. Voor een zekere eindoverwinning moesten in ieder geval twee partijen gewonnen worden. De eerste, tegen Raymond Mulder en Koos van de Berg (PCD) werd positief afgesloten. In de tweede partij, tegen het Doetinchemse team van René Wagenmakers en Erik van de Groep, die hun eerste partij verloren van Johnny Saalmink en Herman Hamer (Dieren), stuitten zij op een zodanige tegenstand, dat de ruime winst naar Doetinchem ging. De laatste partijen in de A-poule waren spannend: Dennis en Netty moesten ook hun meerderen erkennen in Johnny en Herman, die al twee winstpartijen op zak hadden en met drie winst poulewinnaar werden. René en Erik waren erop gebrand om nog een tweede partij in winst om te zetten, hetgeen lukte, waarmee zij als beste Doetinchemse team op de vierde plaats eindigden. 

Maar ook in de B-poule waren teams met 12 winstpartijen aan de finaledag begonnen en de doorgewinterde Cor Nootenboom, geassisteerd door Janneau van Wissen (of andersom), noteerde eveneens drie winstpartijen, streefde daarmee met een behoorlijk saldo de twee andere Dierense teams voorbij en bezette daarmee de uiteindelijke eerste plaats.

Een mooi resultaat voor Boul'Animo, dat met de eerste, tweede èn derde prijs kon vertrekken. GEFELICITEERD!

Zoals gebruikelijk waren er voor alle negen poulewinnaars - door Spar Legebeke goed gevulde - tassen beschikbaar en zo keerden nóg meer tevreden boulers laat huiswaarts.

FINALERONDE, EINDSTAND, POULEWINNAARS + FOTO'S

POULEWINNAARS vlnr, vbnb: A,B,C,D,E,F,G,H,I.