Herfst doublettetoernooi 24 november 2019

Buiten vielen de blaadjes en binnen de boules. In elk van de vier speelrondes kon de helft van de 22 deelnemende teams uit Doetinchem en omstreken, waaronder ook Duitsland, een winstpartij laten noteren. Er werden ook evenveel partijen verloren. Hoe aan het eind de verdeling van de winstpartijen was, kan in onderstaand schema opgemaakt worden.  

KROKUSTOERNOOI 10 februari 2019

Het eerste toernooi van PCD van 2019 was vol bezet. Vooral spelers van de andere kant van onze oostgrens hadden de reis naar Doetinchem gemaakt om krachten, techniek en geluk met elkaar en een bescheiden aantal Nederlandse teams te meten. De sfeer was uitstekend, de kantine goed voorzien (slechts 2 broodjes over), de wedstrijdleiding in de ervaren handen van ridder Jan Griffioen en Rini Kroesen, en de boules uiteraard in de handen van de spelers. Leuk was de belangstelling van leden die het de moeite waard vonden om de verrichtingen van de spelers gade te slaan. Publiek bij een toernooi is een sfeerverhogende factor.

Ondanks de numerieke Duitse overmacht viel de eerste prijs in handen van een doublette van 't Zwijntje uit Apeldoorn. Doetinchem kwam helaas niet op de erelijst voor. (Blijf oefenen, jongelui!) 

1e  Teake v. Bilzem – Fabian Biesheuvel   4W.+ 44

2e  Tobias Ungermann – Dirk Bodewijn     4 W.+ 39

3e  Jorgo Dimi – Willi Jansen                      4 W. + 39

4e  Jochen Eckmann – Gudrun Eckmann  4 W. + 31

5e  Mohamed Chima – Marinko Sivoric     4 W. + 24

6e  Norbert Schmitz – Andrea Gesing        3 W. + 26

7e  Wim Boluijt – Peter Hietbrink                3 W. + 24

8e  Norbert Schiwon – Hinrich Harms       3 W. + 19

9e  Wilhelm Kahmann – Arim Risch           3 W. + 16

 

 

Niet alle winnaars waren bij de prijsuitreiking aanwezig en de afwezigen konden dus ook niet gefotografeerd worden.

Dat lijkt logisch, en dat is het ook.

Foto's hieronder