Nationale Sportweek

Petanqueclub Doetinchem zet tijdens de Nationale Sportweek de deuren open voor belangstellenden die onze mooie sport willen ontdekken en gratis proeflessen willen volgen.

Voor die gratis proeflessen ben je welkom op maandag 18 september tussen 9:30 uur en 10:30 uur. 

 

Zondag 17 september Open Dag

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert Sport-ID in samenwerking met Sportpark Zuid en de Doetinchemse sportverenigingen op zondag 17 september een Grote ‘Open Sport Dag’ op Sportpark Zuid voor jong en oud. Belangstellenden zijn uitgenodigd om van 13.00 – 16.00 uur naar Sportpark Zuid te komen waar sportverenigingen uit de gemeente Doetinchem zich presenteren met hun aanbod. Jong en oud kan deelnemen aan de sport en beweeg activiteiten.

Petanqueclub Doetinchem zet tijdens de Nationale Sportweek de deuren open voor belangstellenden die onze mooie sport willen ontdekken en gratis proeflessen willen volgen.

Ook Petanqueclub Doetinchem doet mee. Kom met jouw vrienden en familie 17 september naar Sportpark Zuid en laat hen ervaren welke boost petanque geeft!

Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens de Open Dag en welke verenigingen nog meer aanwezig zijn? Hier vind je het programma: Open dag Sportpark Zuid - Sport-ID

 

Voor de deelnemers is er een stempelkaart die op de dag zelf is af te halen bij de volgende locaties; Sazahal – DZC’68 – veld 3 Sport-ID stand  - Olympus58 – ARV De Ank - DHC.

Meegedaan aan minimaal vijf activiteiten? Dan is de stempelkaart een verrassing waard!

Inleveren van de stempelkaart en ophalen van de verrassing kan op de dag zelf bij de stand Sport-ID  zwembad Rozengaarde op veld 3.

 

Kom 17 september naar Sportpark Zuid en geniet van heel veel sport en activiteiten!