Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar voert Rabobank Graafschap weer de Rabobank Clubkas Campagne. Voor 2019 is er wederom geld beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Graafschap.

Wie kunnen er stemmen?

Tijdens de stemperiode tussen 5 september en 19 september beslissen onze leden hoe het totaalbedrag wordt verdeeld. Ieder lid van Rabobank Graafschap ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde club mogen uitbrengen. Deze stemmen zijn dus geld waard. 

Extra beloning in 2019!

De top drie van verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen, worden door Rabobank Graafschap dit jaar extra in het zonnetje gezet. Zij ontvangen als dank voor de promotie en de inzet een extra geldbedrag. De winnaar ontvangt € 3.000,- bovenop het gewonnen bedrag. De tweede prijs ontvangt een extra bedrag van € 1.500,- en de derde prijs ontvangt € 750,- extra. Breng dus zo veel mogelijk leden van Rabobank Graafschap in beweging om op je vereniging of stichting te stemmen. We stellen hiervoor gratis digitale promotie materialen beschikbaar. Nadere informatie ontvang je na inschrijving. Je kunt natuurlijk ook zelf acties verzinnen om te laten weten dat je meedoet aan de Rabobank Clubkas.

Prijsuitreiking

In oktober worden de winnaars en de gewonnen bedragen bekend gemaakt. 
Let op: er geldt een minimum van 10 stemmen voor uitkering. Zorg dat je club voldoende stemmen binnenhaalt!

Om te stemmen: KLIK HIER